اتوماسیون سیستم کنترل هوشمند در پرورش ماهی

استفاده از سیستم های هوشمند در زمینه پرورش ماهی، علاوه بر تسهیل این امر، باعث کاهش هزینه ها و در نتیجه افزایش سودآوری می شود؛ در ادامه به بررسی عوامل مؤثر بر پرورش ماهی می‌پردازیم و به تأثیر هوشمندسازی بر این عوامل اشاره می‌کنیم.

1 - دمای مناسب

دمای مناسب جهت پرورش ماهی‌هایی مانند قزل‌آلا بین 12 تا 18 درجه است؛ که ایده‌آل‌ترین آن، 15 درجه می‌باشد. دمای بالاتر و یا پایین‌تر از این بازه رشد ماهی را متوقف می‌کند. همچنین ماهی‌هایی همچون قزل‌آلا در دمای بالای 24 درجه از بین می‌‌روند. یکی از مشکلات ناشی از دمای نامناسب، ماهی‌های کوچک می‌باشند. همچنین بسیاری از پرورش‌دهندگان ماهی به دلیل از بین رفتن ماهی‌هایشان ضرر‌های سنگینی را تجربه کرده‌اند. با هوشمند سازی مزارع پرورش ماهی کنترل دما به صورت هوشمند و توسط مدیر باتجربه تنظیم می‌شود و با اجرای دقیق و اعلام گزارش دهی آنی، نیازی به نظارت انسانی نیست. همچنین هنگامی‌که دمای آب به‌طورناگهانی تغییر زیادی می‌کند، با روشن کردن آلارم (آژیر) و اخطار به صورت تماس تلفنی و.. به کارکنان مزارع اطلاع‌رسانی کرده و می‌تواند از خسارت به مزرعه جلوگیری کند.

2- اکسیژن محلول PH

مناسب‌ترین PH جهت پرورش ماهی قزل‌آلا بین 6.8 تا 8.4 می باشد. همچنین میزان اکسیژن محلول در آب نباید کمتر از 5 میلی‌گرم در لیتر باشد. در صورت استفاده از سیستم هوشمندسازی هنگامی‌که این دو از بازه استاندارد خود خارج شوند، با ارائه هشدار‌هایی کارکنان بخش مربوطه در مزرعه را آگاه می‌کند تا اقدامات لازم انجام شود. این هشدار می‌تواند به‌صورت پیام یا تماس به تلفن‌همراه، اعلام به‌صورت آژیر خطر و… باشد. در مواردی که کاهش میزان اکسیژن به دلایلی همچون شوری آب و … مربوط نیست، یکی از راه‌های افزایش میزان اکسیژن محلول استفاده از هواده‌ها است. اگر میزان اکسیژن محلول در آب به کمتر از 5 میلی‌گرم برسد سیستم هوشمند سازی به‌طور خودکار این هواده‌ها را فعال کرده تا میزان اکسیژن محلول به حد مطلوب برسد. بعد از مناسب شدن شرایط سنسور‌های هوشمند هواده‌ها را غیرفعال می کند.

3 - شفافیت آب در رشد ماهی

ماهی‌های شکارچی و گوشت‌خواری همچون قزل‌آلا برای خوردن غذا باید طعمه خود را ببینند تا بتوانند شکارش کنند. به همین دلیل باید آب استخر‌ها در مزارع پرورش ماهی شفاف باشد. یکی از روش‌های شفافیت آن، کاهش مواد معلق به کمتر از 30 میلی‌گرم در لیتر است. هنگامی‌که این میزان به بالای 30 میلی‌گرم برسد، سیستم هشدار می‌تواند کارکنان را آگاه کند و در صورت نیاز اقدامات لازم را به‌صورت اتوماتیک و طبق تنظیمات در سامانه انجام دهد.

4- هوشمندسازی و رشد یکسان ماهی‌ها

توزیع نابرابر غذا بین ماهی ها می تواند منجر به رشد ناعادلانه آن‌ها شود، که این یکی از مشکلات پرورش دهندگان است؛ اما چه مواردی باعث بروز این مشکل می‌شوند؟

یکی از آن‌ها جیره‌بندی غذایی است؛ به دلیل اختلاف وزن محاسبه جیره‌بندی غذایی دقیق و درست دشوار است. مورد دیگر این است که ماهی‌های کوچک در رقابت غذایی با ماهی‌های بزرگ معمولاََ شکست می‌خورند. راه‌حلی که معمولا در مزارع برای حل این مشکل استفاده می‌شود رقم‌بندی است. که در آن ماهی‌های بزرگ و کوچک را بعد از مدتی تفکیک می‌کنند. در یک مزرعه هوشمند ماهی، غذا به طور مساوی بین قسمت‌های مختلف حوض تقسیم می شود؛ دراین صورت شانس این‌که همه ماهی‌ها بتوانند تغذیه مناسب و یکسان داشته باشند بالا می‌رود. این ویژگی می‌تواند کار نیروی انسانی که وظیفه رقم‌بندی ماهی‌ها را بر عهده دارد کاهش دهد.

5- کنترل بیماری ها

تجمع گله مریض در محل در ورودی، خروجی یا کنار دیوارها یکی از علائم رایج بیمار بودن ماهی‌ها در مزارع می باشد. با پیاده‌سازی مزارع هوشمند، می‌توانید از طریق هشدارهای مناسب در سامانه و یا به صورت آلارم صوتی، از تجمع ماهی در ورودی، خروجی و دیواره‌های استخر مطلع شوید. اطلاع سریع کارکنان مزارع از بیماری ماهی‌ها می تواند از تلف شدن و خسارت به مزرعه جلوگیری کند.

معرفی ویژگی‌های دستگاه هوشمند پایا 360 ویژه پروش ماهی:

هر دستگاه پایا 360 دارای 8 کانکتور خروجی (آنالوگ و دیجیتال) می‌باشد، که به منظور اتصال به وسایل برقی، مانند بخاری‌، رطوبت‌ساز، هیتر، فن، کولر، و سایر تجهیزات الکتریکی استفاده می‌شود، همچنین دارای 8 کانکتور ورودی (آنالوگ و دیجیتال) است، که علاوه بر تشخیص ورود و خروج افراد در سالن، قابلیت اتصال به 4 حسگر دقیق، دما و دما - رطوبت را دارند.

توجه: تعداد ورودی و خروجی‌ها و همچنین تعداد سنسورها بر اساس نیاز شما قابل افزایش است و با توجه به اینکه این دستگاه قابلیت اتصال به شبکه را دارد، می‌توانید تعداد ورودی‌ها، خروجی‌ها و سنسورها را کنترل کنید.

  • ورودی: حسگر هایی برای تشخیص حضور انسان و یا باز و بسته شدن درب و پنجره‌ها، و تشخیص دود و حریق و هر وسیله برقی که نیاز به فیدبک گرفتن از آن باشد مانند فلوتر.
  • خروجی: به منظور اتصال به وسایل الکتریکی به طور مثال بخاری، هیتر، کولر، پمپ آب، شیر برقی و…
  • حسگر: حسگرهای دما و دما - رطوبت با دقت اندازه گیری بالا و همچنین حسگر دی اکسید کربن و ترموکوپل و …

توجه: با این دستگاه می‌توانید سنسورها را از هر فاصله‌ای کنترل کنید، برخلاف دستگاه های مشابه، با افزایش فاصله هیچ خطایی در خواندن سنسورها به وجود نخواهد آمد. این دستگاه می تواند در سه پلتفرم ارتباطی با سامانه نصب شده بر روی گوشی شما ارتباط برقرار کند که یکی از مزیت های اصلی آن به شمار می‌آید.

کنترل هوشمند در پرورش ماهی

ویژگی‌های دیگر دستگاه کنترل از راه دور پایا 360:

  • دارای سامانه گرافیکی و کاربردی.
  • ادمین اصلی به بخش های مهم برنامه دسترسی دارد.
  • تمامی گزارشات فوری و به هر صورتی که تعریف کنید(مثلاََ تنها یک پیام دهد، تماس هم بگیرد، آژیر را فعال کند و …) برای شما ارسال می‌شود.
  • دارای قابلیت کلیدزنی از طریق سامانه.
  • تنظیمات زمانی برای کنترل از راه دور وسایل برقی هم بصورت دقیقه ای و هم ثانیه ای.
  • اعلام قطع و وصل مجدد برق.

کلام آخر اینکه، خدمات ارزشمندی را همراه با متخصصان و طراحان ایرانی ارائه می دهیم تا بتوانید با خیالی آسوده کسب و کار سودآوری داشته باشید. اگر باز هم سوالی دارید که در این مقاله یافت نشد، با روش های ارتباطی زیر در خدمت شما هستیم.

نیاز به مشاوره دارید ؟

اگر مالک یکی از مکان های صنعتی ، تجاری،کشاورزی هستید و دغدغه های هوشمند سازی دارید حتما از مشاوره رایگان ما در این موضوع استفاده کنید . کارشناسان مجرب ما آماده بررسی و امکان سنجی مکان شما هستند تا بهترین راهکار ها با برآورد هزینه را برای شما داشته باشند .

مشاوره
امکان سنجی
برآورد هزینه
20 اجرا
پشتیبانی
مشاوره خرید
مشاوره با پایا360
ثبت نام در سامانه پایا 360

ثبت نام در سامانه پایا 360

اگر مالک یکی از مکان های صنعتی ، تجاری،کشاورزی هستید و دغدغه های هوشمند سازی دارید حتما از مشاوره رایگان ما در این موضوع استفاده کنید . کارشناسان مجرب ما آماده بررسی و امکان سنجی مکان شما هستند تا بهترین راهکار ها با برآورد هزینه را برای شما داشته باشند .

تکمیل فرم ثبت نام :

پس از تکمیل فرم و بررسی فنی همکاران ما با شما تماس میگیرند تا در صورت نیاز به بازدید محل با شما هماهنگی لازم صورت پذیرد

درخواست پنل دمو :

با پر کردن فرم دمو آزمایشی پنل مدیریت سامانه ،همکاران ما با هماهنگی دسترسی به پنل را برای شما فراهم میکنند

محصولات ما

هوشمند سازی سالن پرورش قارچ

یکی از مسائل مهم در پرورش قارچ کنترل دقیق دما و رطوبت سالن ها می باشد. برای بازدهی بیشتر در تولید انواع قارچ باید این مولفه را در نظر گرفت. بنابراین عملکرد صحیح و به موقع تجهیزات گرمایشی و سرمایشی و تولید رطوبت کافی شرایط را برای برداشت موفق فراهم می کند. به همین دلیل، پرورش دهندگان حرفه ای قارچ معتقدند که دما مهمترین عامل در پرورش قارچ است.

هوشمند سازی سالن پرورش قارچ

هوشمند سازی صنعتی گلخانه

هوشمند سازی گلخانه امروزه بسیار مورد توجه صاحبان گلخانه قرار گرفته است.کم شدن خطای انسانی و افزایش بهره‌وری و همچنین مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی تنها برخی از مزایای هوشمند سازی گلخانه به شمار می آیند. در یک گلخانه هوشمند تمام پارامترهای مهم از جمله کنترل رطوبت، دما، میزان دی اکسید کربن، منواکسید کربن، بادسنج و هر وسیله برقی دیگر را می‌توان از راه دور کنترل کرد.

هوشمند سازی صنعتی گلخانه

اتوماسیون سیستم کنترل هوشمند مرغداری

از آنجایی که دقت و نظم از عوامل مهم در پرورش مرغ و طیور می باشد، مدیریت صحیح در این زمینه بسیار حائز اهمیت است. سیستم مرغداری هوشمند یکی از بهترین راه‌ها برای کسب سود بیشتر در این حوزه محسوب می‌شود که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یک مدیر موفق برای پرورش طیور، ابتدا نیازمند داشتن اطلاعات کامل و دقیق می‌باشد، سپس با استفاده از تجربیات خود و سیستم هوشمندسازی مناسب می تواند سودآوری بالا در کنار آسودگی خاطر را تجربه کند.

اتوماسیون سیستم کنترل هوشمند مرغداری

اتوماسیون هوشمند مدیریت فارم ماینینگ

ماینرها وسیله‌ای برای استخراج بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال هستند. با توجه به اینکه دستگاه‌های ماینر ارز دیجیتال قیمت بالایی دارند، نگهداری و حفاظت از آن‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است، صاحبان این دستگاه‌ها در اکثر موارد نیازمند کنترل لحظه به لحظه‌ی تجهیزات خود هستند و تمایل دارند از سلامت و عملکرد صحیح آن‌ها در حین کار با خبر باشند. قطع و وصل برق و کنترل وضعیت و دمای ماینرها از مهمترین مواردی می باشد که نیازمند کنترل از راه دور هستند.

اتوماسیون هوشمند مدیریت فارم ماینینگ

سیستم کنترل هوشمند استخر و اسپا

سلامت و ایمنی افراد در استخر بسیار مهم است، به همین دلیل فیلتر کردن آب به طور منظم به منظور اطمینان از تمیز و بهداشتی بودن آن ضروری است. سیستم مدیریت هوشمند استخر بر کیفیت آب نظارت می‌کند و دوز مطلوب مواد شیمیایی را در صورت لزوم به آن اضافه می‌نماید و حتی می تواند در صورت مسدود شدن فیلتر آب شما را آگاه کند. این راهکار با اتصال به سیستم گرمایش از طریق پمپ آب، اجازه کنترل دمای آب استخر را از راه دور و از طریق گوشی هوشمند می‌دهد.

سیستم کنترل هوشمند استخر و اسپا

اتوماسیون کنترل هوشمند پرورش ماهی

امروزه پرورش ماهی جزء پردرآمدترین مشاغل محسوب می‌شود. اما مشکلات و سختی‌های نگهداری ماهی‌ها باعث شده تا خیلی‌ها سراغ راه‌اندازی و کار در مزرعه پرورش ماهی نروند. با استفاده از تکنولوژی‌های جدید و هوشمند سازی مراکز پرورش ماهی، می‌توانیم در این عرصه مشغول به فعالیت شویم. هوشمند سازی مزارع پرورش ماهی، علاوه بر آسان‌تر کردن پرورش ماهی‌ها، باعث کاهش هزینه‌ها و در‌نتیجه افزایش سودآوری می‌شود.

اتوماسیون کنترل هوشمند پرورش ماهی

سیستم کنترل هوشمند کشاورزی

یک آبیاری دقیق، منظم و اصولی تا حد زیادی باعث صرفه جویی و سود بیشتر در کشاورزی و باغداری می‌شود. آبیاری نامناسب، یکی از مهم ترین عوامل خشکی نهال و همچنین کاهش رشد و بهره‌وری آن است. با پیشرفت تکنولوژی و با ساخت انواع حسگرهای پیشرفته و دقیق می توان به آبیاری هوشمند و منظمی دست یافت. برای یک کشاورزی حرفه ای در ابتدا به تجربه کشاورز و سپس به یک دستگاه دقیق و البته صنعتی نیاز داریم.

سیستم کنترل هوشمند کشاورزی

اتوماسیون کنترل هوشمند انبار و سردخانه

سیستم‌های خنک‌کننده، یکی از ملزومات اساسی برای نگهداری انبارها و مراکز نگهداری دارو می‌باشند و باید کار خود را به درستی انجام دهند، در نتیجه نیاز به داشتن مدیریتی دقیق برای نگهداشتن دمای محیط در محدوده معین، از مهم‌ترین فاکتورها در سردخانه می‌باشد؛ برای سهولت در این امر باید از سیستم هوشمندی استفاده کرد تا فاصله سنسورهای دما و رطوبت مشکلی برای بررسی صحیح آن ایجاد نکند و همچنین با توجه به مقادیر دمای مجاز کولرها تحت کنترل دقیق قرار گیرند.

اتوماسیون کنترل هوشمند انبار و سردخانه

اتوماسیون سیستم کنترل هوشمند ساختمان

وجود یک سیستم یکپارچه که قابلیت کنترل تجهیزات برقی مختلف در ساختمان را بر عهده داشته باشد ازجمله المان های اصلی در هوشمند سازی یک ساختمان است. در فرایند هوشمند سازی ساختمان ها می توان لوازم و یا سیستم های خانه را به یک شبکه مشترک وصل نموده و به طور مستقل و از راه دور آن ها را کنترل کرد. به عنوان مثال ترموستات، چراغ ها، بلندگوهای صوتی، تلویزیون‌ها و سایر موارد همه به یک سیستم مشترک وصل می‌شوند که از طریق تلفن هوشمند یا از طریق دستگاه لمسی تلفن همراه قابل کنترل هستند.

اتوماسیون سیستم کنترل هوشمند ساختمان
contactus