کاربرد آب مغناطیسی و تاثیر آن بر کشاورزی bbk l بازار بزرگ کشاورزی ایران

کاربرد آب مغناطیسی و تاثیر آن بر کشاورزی bbk l بازار بزرگ کشاورزی ایران

کاربرد آب مغناطیسی و تاثیر آن بر کشاورزی bbk l بازار بزرگ کشاورزی ایران

با توجه به کارایی لوله های آبیاری، تنها بخش کشاورزی حدود 90 درصد آب موجود کشور را مصرف می کند و با توجه به نیاز زیاد بخش صنعت به آب، افزایش بهره وری آبیاری به هر نحوی ضروری است.با توجه به لزوم بهبود مصرف آب و افزایش روزافزون هزینه های تامین آب و همچنین محدودیت منابع موجود، تمایل دولت ها به ویژه کشورهای توسعه یافته به استفاده از آبیاری تحت فشار افزایش یافته است. اجرای سیستم های آبیاری کم فشار با لوله های زیرزمینی و سیستم آبیاری تحت فشار، قطره ای و بارانی، بهره وری توزیع آب در سطح مزرعه را تا حدود 95 درصد افزایش می دهد، اما ناخالصی های موجود در آب مانند نمک های کربناته. ، بی کربنات و همچنین کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز و ذرات معلق و بیولوژیکی باعث ایجاد رسوب در لوله ها، نازل ها و قطره چکان ها می شود که عمر مفید آنها را کاهش می دهد. بنابراین تصفیه آب آبیاری در کشاورزی با روش جدید تصفیه آب الکترونیکی که جزء روش های فیزیکی تصفیه آب است خالی از لطف نخواهد بود. با استفاده از آب تصفیه شده محصول تا یک ماه زودتر رسیده و مصرف آب 30 درصد کاهش می یابد. آبیاری مغناطیسی بدون افزودن اسید، مواد شیمیایی و سمی به آب، حتی رسوبات را از بین می برد و از تشکیل رسوبات جدید جلوگیری می کند.همچنین به مرور زمان خاک پوک و نرم می شود و از تشکیل کلوخه ها جلوگیری می کند و با فعال سازی مواد محلول در خاک مصرف کود به نصف می رسد. آب آبیاری پاستوریزه از بیماری های گیاهی (قارچی، باکتریایی و ویروسی) جلوگیری می کند و به سموم کمتری نیاز خواهد بود. این گیاه شاداب‌تر، سبزتر و سالم‌تر خواهد بود و در برابر آفات مقاومت بهتری دارد و با کاهش هزینه‌های تولید و افزایش عملکرد، سودآوری افزایش می‌یابد. تاثیر مغناطیس بر خواص فیزیکی آب تأثیر مغناطیس بر روی آب به طور تصادفی توسط دانشمندان روسی مشاهده شد. حرکت آب در داخل لوله باعث رسوب مواد محلول بر روی دیواره لوله می شود و با کاهش سطح مقطع لوله و افزایش افت انرژی مانع عبور آب از داخل لوله می شود. آنها دریافتند که آب مغناطیسی جرم داخل لوله را تمیز می کند و از رسوب مجدد آن بر روی دیواره های لوله جلوگیری می کند.بنابراین مشاهده شد که با اعمال انرژی مغناطیسی می توان آب معمولی را به مایعی با عمل شیمیایی خاص تبدیل کرد به طوری که خواص فیزیکی آن مانند دما، وزن مخصوص، کشش سطحی، میزان مقاومت و هدایت الکتریکی تغییر می کند. یکی از تغییرات ایجاد شده در آب مغناطیسی ترتیب بارهای الکتریکی مولکول های آب است. از آنجایی که به طور طبیعی تفاوت کمی بین نیروهای خالص مولکول های آب وجود دارد، مولکول های آب کاملاً تصادفی مرتب می شوند. در آب موجود و در دمای محیط، بیش از 70 درصد مولکول های آب به طور نامنظم قرار گرفته اند و بارهای مثبت و منفی آنها در موقعیت طبیعی خود قرار ندارند. اگر جسمی با نیروی مغناطیسی با یکی از قطب‌هایش به آب نزدیک شود، مثلاً قطب جنوب (با بار مثبت)، مولکول‌های آب با قطب منفی به منبع مغناطیس نزدیک‌‌ ‌تر می‌شوند و مولکول‌های دارای بار مثبت از آن دور می‌شوند. این فرآیند باعث می شود که مولکول های آب (شامل کاتیون ها و آنیون ها) مرتب شوند و نوع پیوند اکسیژن-هیدروژن از مثلثی به خطی تغییر کند.در این حالت اتم های هیدروژن مثبت نیروی بیشتری دارند و در نهایت نیروی منفی خالص مولکول آب به نیروی مثبت خالص آب مغناطیسی تبدیل می شود در نتیجه بار الکترونیکی مولکول های آب در این حالت نسبت به آب معمولی متفاوت شده و همزمان با ایجاد مولکول های کوچک تر از آب، تعداد مولکول های آب را در واحد حجم افزایش می دهد و همچنین حلالیت آب را افزایش می دهد. به اصطلاح مولکول آب معمولی به سمت چپ گرد است و به دور راست می چرخد. یک مثال ساده می تواند تاثیر مغناطیس در آب را توضیح دهد. همانطور که گفته شد، آب ساده دارای نیروی منفی خالص است. فرض کنید این نیرو معادل 300 میلی ولت (mv) باشد، برخلاف لوله آهنیکژ که از نظر الکتریکی خنثی است (صفر میلی ولت) و به دلیل این اختلاف پتانسیل (0>300)، آهن بر مواد معدنی موجود در آب تأثیر می گذارد. و این عمل منجر به رسوب توده های مواد در داخل لوله یا حتی روی ذرات کلوئیدی خاک می شود و اگر در این مثال کلسیم و منیزیم دارای پتانسیل خالص به ترتیب 350- و 400- میلی ولت داشته باشند. در نتیجه می توان آن را 400 - 300 - > 0 نوشت که در این حالت با ایجاد میدان مغناطیسی با قطب مثبت و انرژی حدود 310 میلی ولت معادله فوق به صورت زیر نوشته می شود. Mv10 = (با ایجاد مغناطیس) mv310 mv300 = 25H Mv90 = 310 mv40 = Mg mv40 = mv310 mv350- = c بنابراین نسبت 90 - > 40 - < 0 < 10 روند تبدیل آب معمولی به آب مغناطیسی را نشان می دهد. در واقع آب مغناطیسی چیزی به آب اضافه یا کم نمی کند. در حالت عادی اگر 100 گرم کلسیم وارد آب لوله ها شود 80 گرم کلسیم حذف می شود، در صورت استفاده از آبیاری مغناطیسی تمام 100 گرم در سانتی متر مربع است اما با مغناطیس کردن آب کشش سطحی کاهش می یابد. به 62 داین در سانتی متر مربع. کاهش کشش سطحی آب باعث افزایش حلالیت و کاهش درجه سختی آن و کاهش سختی نیز باعث افزایش اکسیژن محلول می شود. • کاربرد آب مغناطیسی در رفع شوری آب در صنعت کشاورزی و پرورش دام و طیور با توجه به تغییرات فیزیکی و شیمیایی آب آبیاری، استفاده از آب مغناطیسی در طول آبیاری بسیار مهم است. گیاهان برای رشد بهینه نیاز به جذب مواد مغذی از خاک در فرآیند فتوسنتز دارند.بیشتر مواد غذایی موجود در خاک توسط گیاهان استفاده نمی شود.هنگام آبیاری گیاهان با آب معمولی، مقدار کمی از مواد مغذی در آب حل می شود، بنابراین به همان نسبت در اختیار گیاهان قرار می گیرد. هنگامی که گیاه با آب سخت و بدون اثر مغناطیس آبیاری می شود، لایه سفید و سختی از بی کربنات و کربنات کلسیم در سطح خاک تشکیل می شود و تنها بخشی از بی کربنات کلسیم توسط آب شسته شده و به داخل خاک نفوذ می کند. سپس روی ریشه گیاه می نشیند. در نتیجه گیاه برای ادامه حیات خود باید ریشه های اضافی تولید کند که به دلیل استفاده از انرژی اضافی روند رشد طبیعی گیاه را تغییر می دهد. با توجه به افزایش مولکول های آب در واحد حجم در اثر مغناطیسی شدن آب، حلالیت آن افزایش می یابد و در نتیجه توانایی آب در جذب کاتیون ها و آنیون ها افزایش می یابد و گیاه نمک های بیشتری به خصوص بی کربنات را جذب می کند. تبدیل شدن در این حالت به دلیل خنثی شدن بار الکتریکی نمک، حرکت مواد محلول به سمت لایه سطحی خاک و تجمع املاح در اطراف ریشه کاهش می یابد. با افزایش جذب املاح معدنی (املاح و عناصر مفید در آب و خاک) می توان از کود کمتری استفاده کرد. علاوه بر این، به دلیل کوچکتر شدن مولکول های آب و افزایش توانایی گیاه در جذب آب، بهره وری مصرف آب افزایش می یابد، در نتیجه سرعت تبخیر از سطح خاک با آبیاری آب مغناطیسی به دلیل نفوذ بیشتر آن به خاک، در مقایسه با آبیاری با آب معمولی کاهش پیدا میکند. چندین گزارش در مورد استفاده از آب مغناطیسی در کشاورزی وجود دارد. در این بخش به شرح برخی از آنها می پردازیم: نتایج یک آزمایش آبیاری با آب مغناطیسی در اورگان ایالات متحده آمریکا در مزارع یونجه نشان داد که عملکرد یونجه 65 درصد افزایش و هزینه مصرف آب و پمپاژ 42 درصد کاهش یافت. آزمایش آبیاری مغناطیسی بر روی درصد جوانه زنی گوچه فرنگی، کدو و خیار نشان داد که در مدت ۳ روز ۹۶ درصد بذرها جوانه زدند در حالی که در آنالیزهای معمولی تنها ۷۳ درصد بذرها در ۱۴ روز جوانه زدند. بور(یکی از عناصر شیمیایی) مغناطیسی شده همراه با آب مغناطیسی برای آبیاری، جوانه زنی گندم را 20 درصد، گوجه فرنگی را 65 درصد و فلفل و خیار را 100 درصد افزایش داد. در مصر، آبیاری با آب مغناطیسی باعث افزایش عملکرد گندم از 12.7 به 34 در صد (با توجه به تاریخ کاشت) و کنجد و ذرت را تا 24٪ افزایش داد. هیلل (از دانشمندان و رهبران مذهبی یهودی) سرعت جوانه زنی بذر برخی از گیاهان را در شرایط خاک شور و قلیایی بررسی کرد و به این نتیجه رسید که گوجه فرنگی در شرایط آبیاری آب مغناطیسی بهتر به مغناطیسی شدن بذر پاسخ می دهد.در فرآیند شرایط مغناطیسی 100 درصد بذرهای گندم پس از 6 روز جوانه زدند در حالی که در شرایط معمولی 83 درصد پس از 9 روز جوانه زدند. آزمایش مزرعه ای با آب شور حاوی کلسیم، منیزیم، سولفات، کلراید و سدیم نتایج رضایت بخشی را به دست آورد. به عنوان مثال، برداشت سورگوم(گونه ای گیاه) 45 درصد و ذرت 30 درصد بیشتر از موقعی بود که آب غیر شور و غیر مغناطیسی دریافت کرد. کاربونل و همکاران میزان تبخیر خاک را در دو خاک رسی و شنی در شرایط آبیاری، آب مغناطیسی و آب معمولی مقایسه کردند. نتایج نشان داد که در هر دو نوع خاک، بیشترین تفاوت در تبخیر، بین دو شرایط آب معمولی و آب مغناطیسی در زمان استفاده از آب شور مشاهده شد. در روز پنجم پس از آبیاری، در خاک رس آبیاری شده با آب مقطر، آب شهری و آب شور مغناطیسی (محلول کلرید سدیم 46 درصد مول)، میزان تبخیر از خاک به ترتیب حدود 1.4 درصد، 6.4 درصد و 2.10 درصد کمتر از شرایط مشاهده شده در باغ‌ها بود، کمیت و کیفیت محصول لیموترش تحت تأثیر آبیاری مغناطیسی عملکرد بالاتر و از نظر تجاری کیفیت (رنگ، طعم و قند) بالاتری داشت. کاربردهای دیگر در آب آشامیدنی دام و طیور منجر به افزایش تولید شیر، افزایش چربی و پروتئین شیر و درصد مواد جامد آن می شود. در دامداری ها 10 درصد افزایش در تولید شیر و 7 درصد افزایش در بازدهی خوراک به ثبت رسید. با تصفیه آب آشامیدنی طیور، تلفات جوجه ها کاهش یافت، درصد تولید گوشت بدون چربی افزایش یافت و بار میکروبی آب به میزان قابل توجهی کاهش یافت. اکسیژن محلول در استخرهای پرورش ماهی افزایش می یابد. کاربرد اصلی دیگر آن تصفیه آب در گلخانه ها و سیستم های هیدروپونیک است.


ارتباط با واحد پشتیبانی پایا 360